Home
 

Serin is per 3-1-2012 toegelaten als WAI-licentienemer

Serin is per 3-1-2012 WAI gelicenseerd, http://t.co/qeIhuKnK. Via het innovatieve platform, www.serinyouplus.nl , kan Serin niet alleen de WAI-screening afnemen (online) maar ook een sluitende aanpak bieden d.m.v. de via Serin Youplus aangeboden leefstijl,- loopbaan- en bemiddelinterventies en deskundige begeleiding. Hiermee kunnen wij structurele besparingen bereiken voor werkgevers door een structurele verzuimverlaging en een verhoging van de employability. Wij rekenen u graag voor wat u met een structurele inzet op het thema van (loopbaan) vitaliteit kunt bereiken binnen uw organisatie.
 
 
“Intake: het heeft me geholpen omdat: de beantwoording van de vraagstellingen aanzet geeft tot nadenken, en het online invullen van de vragen gecombineerd met de telefonische begeleiding c.q. nazorg teneinde een completer beeld te kunnen vormen, vond ik uitstekend.”   dhr. Job Sandmoor.
 
 
Aanmelden bij Serin Youplus
Aanmelden van kandidaten verloopt snel en eenvoudig. Als u een account heeft aangemaakt volgens de aanmeldprocedure is het aanmelden van kandidaten een spreekwoordelijk ‘fluitje van een cent’.
Vestigingen

Demo
Door middel van een korte demo laten wij u zien hoe u Serin Youplus kunt gebruiken.
Contactgegevens
Reaal 5Y
2353 TK Leiderdorp
Pand Statenhof
tel. 071-7501620